Slide8

Psihoterapeut Claudia David

cab1

Ma numesc Claudia David, si iubesc ceea ce fac, practic profesia de psihoterapeut cu bucurie si pasiune. Faptul ca joc un rol in povestile oamenilor si ca ii ajut sa isi schimbe viata este o onoare si un privilegiu pentru mine. In 2019 am simtit nevoia sa am un loc al meu si s-a intamplat: am infiintat Creativ Psy, pe care eu il descriu ca locul infrumusetarii sufletelor noastre. La sediul din Rm. Valcea oferim nu numai servicii de consiliere si psihoterapie ci organizam si grupuri, unde participantii sa dobandeasca intelegerea si puterea constientizarilor, sa experimenteze variante pentru relaxare sau sa aiba posibilitatea de a descoperi si dezvolta noi pasiuni. 
In relatia mea cu clientii, sunt pentru abordarea holistica a problematicii cu care vin clientii in terapie. Holistic inseamna sa lucrezi cu toate aspectele experientei tale - mintea, corpul, spiritul - ca mijloc de a te ajuta sa intelegi problemele care stau la baza acestor dificultati. Experienta arata ca acest tip de abordare este una dintre cele mai eficiente metode de incurajare a schimbarilor de durata.
Am ales sa devin terapeut in urma cu 10 ani, intrucat voiam sa-mi reunesc pasiune si bucuria cu viata profesionala. In aceasta privinta, am ales sa ma antrenez ca psihoterapeut integrativ, deoarece aceasta mi-a oferit o abordare terapeutica pe care pot aplica tehnici si instrumente compatibile cu personalitatea mea, si aliniate in acelasi timp cu nevoile clientului.
Am o practica psihoterapeutica privata din 2017, insa am lucrat in profesiile de consilier si practician, in ultimii 12 ani. Suferinta personala si cautarea de a ma intelege au constituit debutul meu in directia intelegii psihicului uman. In 2012 am obtinut Certificatul de Practician Terapie florala Bach, sistem de 38 remedii florale dezvoltat de medicul englez Edward Bach acum 80 ani, care, este utilizat pentru imbunatatirea starilor emotionale neplacute. Drumul catre psihoterapeut a venit natural, din dragoste si pasiune pentru oameni si potentialul lor.
Faptul ca am o experienta de viata bogata, constituie un atu in meseria de psihoterapeut, dat fiind ca am experimentat multe din starile despre care vorbesc clientii mei, astfel pot fi mai aproape de ei, pentru o relatie terapeutica autentica.
Pentru a mentine cele mai inalte niveluri de competenta posibile, sunt angajata intr-un proces de formare continua, alaturi de dezvoltare personala si terapie personala, atat de necesare pentru a fi un terapeut echilibrat, prezent, profesionist.

 

Calificari:

 • Program masteral romano-britanic de formare in Psihoterapie Integrativa, absolvit la Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa, Bucuresti
 • Psiholog cu drept de libera practica – Competenta Psihoterapie
 • Psihoterapeut practicant sub supervizare, atestat profesional de Colegiul Psihologilor din Romania, in conditiile Legii nr. 213/2004, in specialitatea psihoterapie integrativa, cod personal: 20139, alocat din Registrul unic al Psihologilor cu drept de libera practica. (link)
 • NLP Practitioner - formare in cadrul Asociatiei de NLP Integrativ.
 • Consilier pentru dezvoltare personala, atestat de ANC, Certificat serie J nr. 00250858
 • Formator, atestat ANC, Cerificat serie L nr. 00074879
 • Practician Terapie florala Bach, cursuri complete - nivel 1, 2 si 3, organizate de Fundatia Dr Edward Bach, din Marea Britanie. (link)

Formare continua:

 • Evaluarea experientiala a relatiei parinte - copil prin tehnici clinice de terapie prin joc, Psiholog Andreea Neagu
 • ​Conceptualizarea cazului și planificarea intervenției terapeutice prin joc, Psiholog Andreea Neagu
 • Intervenții terapeutice prin joc non-directiv în terapie copilului și a familiei, Psiholog Andreea Neagu
 • Intervenții terapeutice prin joc directiv în terapia copilului și a familiei, Psiholog Andreea Neagu
diplome

 

Adaugă comentariu nou