Slide8

NOU! Tarif redus

poza laptopNu se poate nega faptul că în această perioadă am experimentat stări de anxietate și incertitudine, care uneori ne-au afectat destul de mult – atât la nivel colectiv, cât  și la nivel individual. Din această cauză, resursele de sănătate mintală sunt importante și e nevoie să învățăm să le accesăm.
Multe persoane declară că sunt îngrijorate sau foarte preocupate de această situație și de ceea ce ar fi posibil să urmeze a se întâmpla. Majoritatea afirmă că starea lor de bine din punct de vedere emoțional a scăzut, iar incertitudinea și necunoscutul accentuează starea de tensiune, blocând resursele personale de adaptare și găsire de soluții noi.
Unii dintre dumneavoatră au simțit totul ca o furtună complexă, în care stresul, anxietatea sau depresia și-au făcut apariția și au zdruncinat viața. Dacă acum câteva luni puteam să facem o listă cu locurile și activitățile pe care le puteam desfășura pentru gestionarea stresului, făceam planuri de vacanță, făceam rezervări și ne cumpăram bilet de avion – acum aceste activități ne par dacă nu inaccesibile, atunci îndepărtate. Este nevoie de reorientare și alte soluții, o altfel de abordare, învățarea unor noi deprinderi și găsirea unor noi oprtunități pentru dobândirea stării de bine personală.

În plus, starea economică este afectată. De aceea în această perioadă am redus prețul serviciilor oferite:


Suport și consiliere online prin Skype sau Zoom – 70 lei / 60 minute  
Prima întâlnire online este întotdeauna gratuită.

contact@creativpsy.ro
sau
Mesaj pe Whatsapp  +40751161714

Variante de plată - Revolut, Paypal sau cont bancar

Adaugă comentariu nou