Slide3

Evenimente

Obiectiv 2020 într-o mandală

colorataPune-ti o dorință – activează o resursă personală

Poate că deja ți-ai făcut o listă de dorințe pentru 2020, sau poate că ești încă în faza de elaborare a listei. Alege una din dorințe și vino la atelier. Vei vizualiza dorința ca desen, o mandală.
Cum te poate ajuta mandala?
Poți folosi mandalele ca instrument pentru activarea dorințelor tale, completat cu un proces pentru obținerea unui echilibru emotional, plus pentru a găsi modalitati de a-ți îndeplini dorințele.
Ce argumente aș putea aduce în favoarea acestei invitații?

Categorie

Mandala - un desen sau mai mult decât atât?

pictProvocare: Ești curios să afli ce sunt mandalele și să experimentezi ce înseamnă să colorezi una? Participă la un atelier! În doar câteva cuvinte:-mandala- provine din limba sanscrită din India antică. Traducerea aproximativă ”cerc sacru”. Ele se regăsesc în foarte multe culturi, fiind deobicei simetrice, întotdeauna atragând privirea spre centru. Mandalele apar de asemenea destul de des în natură: în inelele ale unui trunchi de copac, secțiunea unei portocale sau felul în care marele Univers este organizat.

Categorie

Mandala numelui

manda at3Descoperă Magia Mandalelor!
Te invit alături de noi să creezi mandala numelui tău! Lasă-te surpins de modul cum poate fi transpus numele tău într-o mandală.
Nu sunt necesare cunostințe de desen.
Vei avea la dispoziție o planșă personalizată și culori cu care să dai viață desenului tău.
Cu ajutorul mandalelor poți stabili un contact direct cu sfera ta interioară, poți face ordine în gânduri și în suflet, odată cu stimularea creativității.

 

Categorie

Ateliere de mandale

creioaneIstoria mandalei este una foarte bogată. În afară de India, în multe culturi din multe țări există Mandala, având fie rol spiritual sau de vindecare, sau având o putermică valoare simbolistică. Se poate spune că mandalele reprezintă diagrame cosmice complexe care cuprind simultan reprezentarea întregului univers precum și lumea concretă: planurile material, profesional, psihic, emoțional și afectiv. Este un subiect incitant, un subiect care duce spre o multitudine de direcții, aș spune chiar inepuizabil.

Categorie