Slide3

Termeni și condiții

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Politica privind protectia datelor cu caracter personal

SC CREATIV PSY ENERGY19 SRL este o societate înființată în urma derulării programului START UP PLUS ROMANIA, prin contractul de subvenție semnat în cadrul apelului POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană , Cod proiect: 104052.

Website-ul creativpsy.ro este administrat și reprezentat legal de SC CREATIV PSY ENERGY19 SRL, cu sediul în Rm.Vâlcea, str. Marin Sorescu, nr.8, CUI 40643684, nr. de ordine în registrul comerțului: J38/293/2019.

Conținutul publicat pe website-ul creativpsy.ro este proprietatea SC CREATIV PSY ENERGY19 SRL sau a partenerilor săi, iar reproducerea textelor, imaginilor, videoclipurilor este interzisă.

SC CREATIV PSY ENERGY19 SRL își revendică toate drepturile pentru conținutul website-ului creativpsy.ro, pentru a-l schimba și actualiza, fără notificare prealabilă.

 Utilizarea datelor cu caracter personal

SC CREATIV PSY ENERGY19 SRL, în calitate de administrator și proprietar al website-ului creativpsy.ro, se angajează să păstreze confidențialitatea informațiilor furnizate de către clienții săi.

SC CREATIV PSY ENERGY19 SRL respectă cerințele conform legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și administrează informațiile dumneavoastră în condiții de securitate doar pentru scopurile specificate, și anume pentru achiziționarea serviciilor oferite sau pentru emiterea facturilor.

SC CREATIV PSY ENERGY19 SRL nu transmite datele personale către terți, fără acordul dumneavoastră.

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pentru a vă informa despre serviciile oferite, despre ofertele promoționale sau în cazul abonării la newsletter. Datele cu caracter personal pe care le furnizați și pentru care v-ați exprimat consimțământul vor fi prelucrate în scopuri de marketing, prin utilizarea canalelor de comunicare cu care ați fost de acord. În cazul în care veți achiziționa unul din produsele sau serviciile noastre, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, adresa dumnravoastră de e-mail va fi utilizată cu scopul de a trimite informări comerciale; în fiecare comunicare pe care o veți primi din partea noastră veți avea posibilitatea de a vă dezabona și de a nu mai permite folosirea adresei dumneavoastră de e-mail.

Datele de contact ale Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal:

Adresa: București, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod poștal 010336
Pagina de internet:
http://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Prin utilizarea acestui website și citirea informațiilor din această pagină, ați luat la cunoștință termenii și condițiile.