Slide8

Motive sa alegi un atelier

atelierProvocările de zi cu zi, fie cele de la locul de muncă, fie cele de acasă, te pot face ca seara să te simți epuizat și plin de respingere pentru că știi că a doua zi o iei de la capăt. Pentru a schimba această stare, un hobby ar fi soluția. Dacă pasiunea ta există deja, atunci o poți hrăni din când în când, în funcție de timpul liber și de buget. Dacă încă nu ai făcut vreun demers în direcția asta, atunci, poți alege să participi la un atelier de creație și, cine știe, poate descoperi o pasiune care să îți hrănească sufletul. Există o mulțime de motive care pot susține această invitație, însă voi enumera doar câteva dintre ele, astfel încât să iei hotărârea de a participa la unul din ateliere noastre.

Iar dacă îți propui să petreci timp doar să te relaxezi sau să înveți ceva nou, atunci, cu ajutorul unui abonament, poți face de fiecare dată altceva, aborda alt subiect.

Așadar, Poți să descoperi un talent ascuns
Am întâlnit persoane care au participat la un atelier pentru a însoți un prieten, sau pentru că a primit un voucher cadou și au dorit să îl utilizeze. La final, erau surprinse de rezultat, nu se așteptau ca din mâinile lor să iasă ceva atât de frumos, cum nu se așteptau să le facă atât de multă plăcere activitatea în sine.
Genul acesta de întâmplări reprezintă un pas important pentru creșterea încrederii în sine. Dacă intri în joc relaxat, fără așteptări, vei fi surprins că poți face lucruri pe care nu le-ai mai încercat înainte.


Totodată, ai posibilitatea să întâlnești oameni grozavi
Atelierele de creație au o vibrație aparte și fiecare grup în are farmecul lui. Chiar și posacul fără chef de nimic, adus cu forța de partener are șansa să se distreze un pic. Însă la atelierele de weekend participă întotdeauna oameni care vor să fie acolo, care sunt deschiși spre a încerca ceva nou, spre a relaționa, și binențeles, distra.


Poți găsi un răspuns creativ la probleme concrete
Ateliere combinate de dezvoltare personală au la bază tehnici care prin aplicare te pot ajuta să găsești răspuns la ceva ce te frământă, legat de viața ta personală sau te pot ajuta să menții un echilibru personal.


Și ceea ce este mai important, investești în tine
Faptul că te hotărăști să petreci un timp dedicat ție însuți reprezintă o oportunitate de a evolua, capacitatea de a face alegeri inspirate în situații tensionate, astfel încât direcția pe care o dai vieții tale să fie cea pe care o dorești. Stimularea creativității te va ajuta să deblochezi resurse pe care nici nu le credeai că există, pe care apoi să le poți folosi în orice moment.


Ne vedem la ateliere, nu-i așa?

 

Adaugă comentariu nou